Vastuullisesti tuotetut vaatteet | Turvallinen maksaminen | Kotimainen verkkokauppa

Mielenkiintoinen asukokonaisuus - 5 tapaa

Olemme aiemmin kertoneet, miten hoidat vaatteitasi niin, että ne säilyttävät hyvän kuntonsa vuosia eteenpäin. Kuitenkin yksittäinen vaatekappale ei voi yksinään luoda täydellistä asukokonaisuutta. Asukokonaisuuden luominen vaatii harkittua asustamista. Seuraavassa esittelemme viisi tapaa, joilla voit luoda tyylikkään ja tasapainoisen asun:

 1. Tasapainota värit: Yksinkertainen tapa luoda tasapainoinen asu on toistaa kenkien väri asun yläosassa. Voit valita joko paitan, joka mukailee kenkien väriä tai lisätä asuun yksityis

  kohtia, joissa kenkien väri toistuu. Muutamia esimerkkejä:

  • Valkoiset kengät, siniset farkut ja valkoinen T-paita.
  • Valkoiset kengät, tummat housut ja tumma huppari tai collegepaita, jonka alta pilkistää valkoinen T-paita tai kauluspaita. Joskus myös pieni valkoinen logo hupparissa voi riittää.
  • Kenkien värisen huivin, laukun, päähineen tai paidan lisääminen kokonaisuuteen.
 1. Suosi erilaisia leikkauksia ja siluetteja: Yhdistele istuvia yläosia väljiin alaosiin ja päinvastoin. Jos koko asu on istuva, lisää kiinnostavuutta kerroksilla, kuten takilla, paksulla huivilla tai bleiserillä. Ylisuurien vaatteiden käyttäjät voivat kääriä hihoja tai lahkeita lisätäkseen mielenkiintoa, mutta muista, että kaikkien vaatteiden tulisi olla riittävän ylisuuria harkitun vaikutelman luomiseksi.

 2. Asusteiden käyttö: Asusteet tekevät asukokonaisuudesta uniikin. Usein yksi ainoa asuste riittää. Valitse asusteet huolella tasapainottaaksesi värejä, lisätäksesi kiinnostavia yksityiskohtia ja viimeistelläksesi asukokonaisuuden. Kenkien valinnalla on suuri merkitys asun formaaliuteen, esimerkkinä huppari, joka muutoin voisi näyttää arkiselta. Yhdistämällä sen nahkaisiin kenkiin ja siisteihin housuihin sekä lisäämällä koruja, takin tai bleiserin voit luoda tyylikkään ilmeen.

 3. Kontrasti: Vaatteiden väliset kontrastit aikuttavat asukokonaisuuteen. Suuri kontrasti saavutetaan esimerkiksi yhdistämällä mustat housut ja valkoinen paita, kun taas kokomustassa asussa on pieni tai ei lainkaan kontrastia. Voit säätää kontrastin voimakkuutta oman tyylin ja halutun lopputuloksen mukaisesti. Eri värien yhdisteleminen ei automaattisesti tarkoita suurta kontrastia.

 4. Tyylien yhdistäminen: Yhdistä erilaisia tyylejä, mutta varmista, että paita ja kengät ovat samantyyliset, vaikka hame tai housut poikkeaisivat valinnassa. Asusteilla voit myös yhdistää kokonaisuuden.

 5. Valitse laadukkaita materiaaleja, sillä ne ovat helpommin yhdisteltävissä keskenään ja säilyttävät muotonsa pesussa. 

Kannustamme sinua kokeilemaan rohkeasti erilaisia tyylejä ja yhdistelmiä! Toivomme, että tämä teksti inspiroi sinua päivittämään vaatekaappiasi. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan valikoimaamme tästä linkistä.

Käytä koodia 1STOFMAY15 saadaksesi 15% alennuksen seuraavasta tilauksestasi.

Toivotamme sinulle mukavaa syksyn jatkoa ja innostavaa vaatekaapin päivitystä!

luomupuuvillaiset vaatteet