Vastuullisesti tuotetut vaatteet | Turvallinen maksaminen | Kotimainen verkkokauppa

Ympäristövastuu

Sertifikaatit

Vaatteemme on valmistettu seuraavien sertifikaattien alla:

PETA-Approved Vegan

Global Organic Textile Standard (GOTS)

Global Recycled Standard (GRS)

Organic 100 Content Standard / Organic Blended Content Standard

Kangaskassit on valmistettu PETA-Approved Vegan ja Global Organic Textile Standard (GOTS) -sertifikaattien ja pipot Global Recycled Standard (GRS) -sertifikaatin alla.

 

 

Luomupuuvilla ja kierrätetty polyesteri

Vaatteemme (Eco hupparit, collegepaidat, T-paidat ja T-paitamekot) ovat luomupuuvillaa, jonka valmistuksessa käytetään ainoastaan luonnollisia viljelytapoja. Luomupuuvilla valmistetaan siemenistä, joita ei ole geneettisesti muunneltu (GMO-vapaa). Siemenet on kasvatettu ilman kemiallisia torjunta-aineita tai lannoitteita. Tämä edistää maaperän, eläinten ja ympäristön hyvinvointia sekä takaa maanviljelijöiden hyvät työolosuhteet.
Luomupuuvillan viljely myös varmistaa, että kemikaaleja ei virtaa maaperään tai viereisiin jokiin, josta ne kulkeutuisivat järviin ja meriin.

Osassa vaatteistamme on luomupuuvillan lisäksi pieni määrä kierrätettyä polyesteriä lisäämässä vaatteen kestävyyttä. Polyesterin kierrättäminen mahdollistaa huomattavat energiasäästöt valmistusprosessissa. 

 

 

Tuotanto

Vaatteemme valmistetaan Latviassa, Bangdaleshissa ja Pakistanissa valvotuissa olosuhteissa tehtailla, jotka panostavat työntekijöiden hyvinvointiin. Luomupuuvillan tuotannossa ei käytetä haitallisia kemikaaleja, mikä takaa sekä viljelijän että ympäristön hyvinvoinnin. Varastomme sijaitsee Latviassa.