Vastuullisesti tuotetut vaatteet | Turvallinen maksaminen | Kotimainen verkkokauppa

Vaatteiden huolto

Huomioimalla muutaman tärkeän asian, varmistat vaatteillesi pitkän käyttöiän. Olemme koonneet tänne lyhyesti ohjeet, joilla vältät yleisimmät vaatehuollon virheet ja varmistat lempivaatteillesi mahdollisimman pitkän käyttöiän.

 

Vaatteet

1. Suosittelemme pesemään kaikki vaatteet nurinpäin kylmällä vedellä (30 astetta) ja miedolla pesuaineella.

2. Huuhteluainetta ja kuivapesua tulee välttää. Näin vältät vaatteiden mahdollisen kutistumisen, painatusten vaurioitumisen sekä muut mekaanisen rasituksen aiheuttamat mahdolliset vauriot. 

3. Käytämme uusinta Direct-to-garment (DTG) -painotekniikkaa ja korkealaatuisia musteita. Rumpukuivausta ei suositella DTG-painetuille vaatteille, koska vaatteiden painatus saattaa vaurioitua korkeasta lämpötilasta. Käytäthän rumpukuivauksessa mietoja lämpötiloja ja huolehdit, että vaate on nurinpäin myös rumpukuivauksen ajan. 

4. Vaatteet voidaan silittää (nurinpäin), mutta vältä silittämästä logoa/kuvaa. Silittämisen sijasta voit myös käyttää etikkasuihketta. Tästä on video Instagramissamme @1stofmay.clothing.

5. Suosi tasokuivausta, jotta vaate ei veny kuivatuksen aikana.

5. Säilytä vaatteet rullattuna tai viikattuna kaapissa. Tämä estää kankaan venymisen ja vaate säilyttää muotonsa pidempään. 

Olemme käsitelleet aihetta kattavammin täällä.

 

Ekologiset vaatteet paremman tulevaisuuden puolesta

Näillä pienillä vinkeillä nautit hyvin istuvista ja pehmeistä vaatteista pidempään!