Vastuullisesti tuotetut vaatteet | Turvallinen maksaminen | Kotimainen verkkokauppa

Usein kysytyt kysymykset

Mitä maksutapoja teillä on käytössä?

Tällä hetkellä maksuvaihtoehtoina ovat korttimaksut, Paypal, Klarna ja ApplePay.

Oletteko kotimainen yritys?

Olemme kotimainen vaatteiden verkkokauppa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä. Tällä hetkellä tuotteitamme voi hankkia ainoastaan verkkokaupastamme www.1stofmay.fi tai www.1stofmayclothing.com.

Miksi toimitusaika on keskimäärin 10 arkipäivää?

Tuotteet lähetetään varastoltamme Latviasta. Tällä hetkellä meillä ei ole vaihtoehtona pikatoimitusta. Usein toimitus on ilmoitettua nopeampi. 

Miksi vaatteet tulee pestä ennen ensimmäistä käyttöä? 

Kaikki verkkokaupasta ostetut vaatteet on aina hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Painatuksen jäljiltä huppareissa ja t-paidoissa voi olla mieto etikkainen tuoksu. 

Mikä koko minun tulisi valita?

Valikoimamme vaatteet on mitoitettu niin, että koon valinnassa on helppo onnistua. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tuotteesta riippumatta voit valita sen koon, mitä normaalisti käytät. Halutessasi voit tutustua laatimaamme koko-ohjeeseen tästä tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Annamme mielellämme henkilökohtaista opastusta koon valinnassa.

Miten palautan tuotteet?

Mikäli et ole täysin tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 vuorokauden sisällä ilmoittamalla siitä kirjallisesti asiakaspalveluumme esimerkiksi yhteydenottolomakkeella. Asiakaspalvelumme antaa tuotekohtaiset palautusohjeet. Palautusosoitteemme on Suomessa, jossa tuote tarkistetaan palautuksen saavuttua meille. Tuotetta ei saa palauttaa muuhun, kuin asiakaspalvelusta saatuun osoitteeseen. Tuotteen tulee olla myyntikuntoinen, jotta palautus voidaan hyväksyä. Luethan toimitusehdot ennen tilauksen tekemistä täältä

Miksi alennuskoodini ei toimi?

Tarkista, että olet syöttänyt koodin oikein. Mikäli ongelma ei ratkea, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.