Vastuullisesti tuotetut vaatteet | Turvallinen maksaminen | Kotimainen verkkokauppa

Tietoa meistä

Tarina

1ST OF MAY Clothing syntyi ja kasvoi intohimosta vaatteisiin, jotka ovat paitsi tyylikkäitä, myös kestäviä ja ajattomia. Lähdimme matkaan luodaksemme brändin, joka heijastaa näitä arvoja, ja tänään esittelemme ylpeänä näkemyksemme.

 

Sitoutuminen kestävyyteen

Sitoutumisemme kestävyyteen on kaiken ytimessä. Ymmärrämme muotiteollisuuden vaikutuksen planeettaamme, ja siksi olemme ottaneet tehtäväksemme minimioida sen. Käytämme luonnonmukaista puuvillaa vaatteissamme, mikä ei ainoastaan tarjoa ylivertaista laatua, vaan myös vähentää perinteisen puuvillan viljelyn ympäristöjälkeä. 

 

Minimalistinen ja ajaton design

Me 1ST OF MAYssa seuraamme ajatusta "vähemmän on enemmän". Designimme ovat yksinkertaisuuden ja ajattomuuden juhlaa. Uskomme, että muodin tulisi kestää ajan testin, ylittäen trendit ja vuodenajat. Vaatteemme on suunniteltu monipuoliseksi lisäksi vaatekaappiasi, muodostaen kapselikokoelman (capsule wardrobe), joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden vaivattomasti. 

 

Unisex

Juhlistamme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta tarjoamalla sukupuolineutraaleita vaatteita, jotka ylittävät sukupuolinormit. Vaatteemme on tehty kaikille nautittavaksi. Haluamme tukea itseilmaisua ja jokaisen uniikkia tyyliä. Ymmärrämme, että unisex-vaatteissa koon valinta poikkeaa hieman tavanomaisesta, joten olemme koonneet tietoa oikean koon valinnasta tänne

 

Laadusta ei tingitä

Laatu on meille ehdoton prioriteetti. Olemme äärettömän ylpeitä jokaisen vaatteen tarkasta ja huolellisesta valmistuksesta, joka yltää laadukkaista materiaaleista aina huoliteltuun viimeistelyyn. Vaatteiden jokainen yksityiskohta on todiste omistautumisestamme tarjota vain parasta laatua asiakkaillemme. Sertifikaatit löydät täältä.

 

Liity matkaamme

Kutsumme sinut mukaan matkallemme kohti kestävämpää, minimalistisempaa ja turvallisempaa tulevaisuutta. Jokaisella valitsemallasi 1ST OF MAY Clothing tuotteella osallistut rakentamaan maailmaa, jossa laatu, kestävyys ja tyyli ovat harmoniassa. 

Kiitos, että liityt kanssamme tälle seikkailulle. Yhdessä voimme uudelleenmäärittää muotia ja tehdä myönteisen vaikutuksen maailmaan. <3

 

Tervetuloa,

1ST OF MAY Clothing 

Seuraa meitä: Instagram @1stofmay.clothing | VSCO 1stofmay

 

Ps. Nimi 1ST OF MAY Clothing tulee maailman valloittavimman pienen koiran syntymäpäivästä 1.5.2011.

Nemi
Nemi