Vastuullisesti tuotetut vaatteet | Turvallinen maksaminen | Kotimainen verkkokauppa

1ST OF MAY Clothing - Rakkaudesta laatuun

Olemme kotimainen huppareihin erikoistunut vaatetusalan yritys Helsingistä. Tarjoamme vaihtoehdon kestämättömälle pikamuodille.
 
 
Vaatteissamme suosimme pehmeää ja paksua luomupuuvillaa. Vaatteiden ja asusteiden viimeistelyssä on kiinnitetty erityistä huomiota istuvuuteen, joten ne eivät ainoastaan tunnu laadukkailta, vaan myös näyttävät siltä. Meille on tärkeää, että Sinä voit luottaa tuotevalikoimamme laatuun, tunnet olosi itsevarmaksi ja voit helposti yhdistellä valikoimamme tuotteita uusiksi asukokonaisuuksiksi omaan uniikkiin tyyliisi sopivasti.  
 
 
Valikoimamme koostuu laadukkaista, suomalaiseen makuun sopivista hillityn värisistä vapaa-ajan vaatteista ja asusteista. Neutraalit värit myös tukevat Capsule Wardrobe -mallia, eli pienellä määrällä vaatteita voidaan luoda useita eri asukokonaisuuksia. Huppari on monikäyttöinen vaate, se on sekä arkinen että formaali. Pue hupparin päälle ylisuuri bleiseri tai svetarin alle valkoinen kauluspaita. Yhdistä esimerkiksi tummiin tai vaaleisiin farkkuihin ja asusta mielesi mukaan. Yksinkertaista ja tyylikästä. Lisää inspiraatiota pukeutumiseen löydät Instagramista 1stofmay.clothing